Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anmäl mig

 

för idag tänker jag var laglöst onyttig, bara tänka på mig och göra det jag vill. kanske, jag säger kanske så kan jag eventuellt, om jag känner för det, göra en lunch till fler än mig själv. men jag säger bara kanske, för idag ska jag bara vara ego. nog för att jag varit det en hel del redan, men det kändes så bra att säga det oxå.

så anmäl mig bara, gör det, för idag tänker jag vara laglöst ego.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-25 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä jag ska inte anmäla...
...då det låter skönt att ibland bara få vara så laglös onyttig...vara ego..
2012-02-25

  Gunnar Hilén VIP
Du är anmäld ! Dead or alive ! Det är skottpengar på dig nu i februari.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP