Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Tore skulle ha fyllt 85 år söndagen som gick Hans hemsida:http://www.123minsida.se/toreforslund Bilden tagen vid graven av min äldsta dotter


Tores grav 26.2


Tack för vad Du gav

i glädje och sorg

i med

och motgång


Vi tänder ljus

och minns de

lyckliga stunderna

med tacksamhet

och glädje


Du finns nu i

staden med de

fasta grundvalarna


Du övervann

i kraft av

Lammets blod

och står bärgad

lovsjungande och frälst i

de himmelska boningarna


Då Du är befriad från

de jordiska banden

ber jag Dig:

be för oss

som är kvar


att vi

må komma

igenom


töcken och mörker

som vill omsluta


så vi kan nå det mål

som är oss förelagt



www.youtube.com/watch?v=S6qoE0xfeHs



http://hem.passagen.se/dagligkraft/







Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-27 02:23



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert att minnas
2012-03-04

    maija tuori
Kärleksfullt ..vackra ord ..
2012-02-29

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2012-02-28

  Eaglemountains VIP
En vacker hyllning, till en älskad make, i ljust minne bevarad.

Hos. 2:19

Jag skall äkta dig för evigt,

jag skall äkta dig i rättfärdighet och rätt,

i kärlek och förbarmande.
2012-02-28

  Miss Mi
Jag vet du är bönhörd.
2012-02-28

  Alva Johnsson VIP
Så vackra ord Du sänder.
2012-02-28

  anits VIP
Så kärleksfullt att minnas.
2012-02-27

    ej medlem längre
En fin kärlekshyllning
2012-02-27

  walborg
Fint att be de hädangångna om förbon
2012-02-27

    ej medlem längre
Vacker kärlekshyllning och utsträckt hand.
2012-02-27

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt, förtröstansfullt, vackert.
2012-02-27

  Eva Helene VIP
Kärleksfull hågkomst, fint!
2012-02-27

    lory
vilken hyllning till den stora kärleken i ditt liv..underbart...
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP