Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig morgon i huvudstaden.

 

Bakom vardagen dunstar svett och avslagen öl.

Bläck, dödskalleringar och rött läppstift intar helgdag.

 

Mitt i mellan någonting då ingenting är som det verkar. 

Under jorden, närmare en gryning med vacklande steg.

 

Det pumpas, sliskas, dansas.

Det kissas, sniffas, älskas.

 

Två blir en …

när närvaron från en tredje återför dem till individer.

 

Men då, just då

skapar ett ord magi och triss i lustar. 

 

Checkar ut, checkar in. 

En tidig morgon i huvudstaden.




Fri vers av Kape
Läst 409 gånger
Publicerad 2012-02-28 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape