Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga till den som kallar sig vis





Är det nu jag ska förstå

att det aldrig kan bli han och jag?




Fri vers av Doptera
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-02-29 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera