Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig ren

Var inte rädd

Din hjärna tvättas rent varje natt

och varje dag kommer nya faror.

Sluta vara rädd

Du tappar huvudet vid sprit och skratt

Drar på dig fula vanor.

Om du är rädd

Dra över ögonen den svartaste hatt

Vinka med vita fanor.

Så kanske freden kommer tillslut

Krigstjut

Andas ut.

Slut på fara

Börjar att vara.

 

 




Fri vers av Fyrtorn
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 22:27



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag känner mig som en riktig alkoholist, fastän jag nästan aldrig dricker.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn