Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




du har nog jävligt rätt

 

du säger jag är sockersöt

vill vara besynnerlig, märklig och svår, det är därför jag har höga lackstövlar, svart läppstift och använder ord i mina texter som ingen förstår, lutar inte huvudet på sned fast det är min natur, jag låter mig förnedras när jag egentligen
vill bli kysst och solglasögonen är min sköld trots att jag tål ljuset bättre än de flesta

du säger jag är sockersöt och nånstans
därinne har du nog jävligt rätt

kommer närmare och lägger undan
mina vapen så vi kan mötas i

 

maximal kärlek

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-07 17:38



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kaxigt och ödmjukt och fint på en gång
2012-03-07

  Mizza
Fantastisk text, jag tycker mycket om sättet du skriver på! Fortsätt så!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP