Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi väntar dig

du som ska komma snart
vi hoppas till sommaren

allt måste vara fint då
allt måste vara bra då

kan inte tänka mig
att något får hända
dig

du ligger där
och väntar nu
växandes

hoppas vi ses

till sommaren




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint.
2012-03-16

  Quasimodo
En vacker och fin sak att vänta på, en alldeles ny människa!!
2012-03-12

  walborg
Fint att läsa
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind