Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt kan jag bära när jag får bli till i du

 

Jag ber dig inte att bota
min förtvivlan, lägg bara din hand
på min panna och försök förstå

Inte vill jag att du
ska ta över
min ångest, stanna bara
min bubbla av panik
och
låt den vara

Lös inte mina problem
lyssna på dem
en stund och le med mig
när jag är som svårast

Kyss mina läppars
bekännelser och låtsas
inte om
att du vet att jag ljuger
när jag säger att allt är bra

Då kan jag stå ut
med att det finns där
som en del av det
som är jag

i

förhållande till du

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-11 12:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
en stillsamt vacker bön om att få vara...hörd och sedd...få vara...sig själv...DÅ kan det bli bra
2012-06-12

  Anya VIP
Svåra förmågor som bara vissa klarar av. Dina ord är en vacker bön.
2012-03-12

  Wolf Wallström
Du har en än gång visat, varför Du är min idol. Bra! Bra! :)
2012-03-11

    Birgersdotter VIP
Klokt och insiktsfullt
2012-03-11

  M.A.J.R
Rena käft smällen stämplade ord kloka!
2012-03-11

  Casbah* VIP
väl skrivet!! Skön balans mellan ord och rymd mellan raderna, läsningen blir ett flöde som passar texten.
2012-03-11

  Nanna X
kloka ord.. det man behöver mest är någon som lyssnar, verkligen förstår och är tämligen tyst.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP