Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en lokatt börjar en lång vandring

 

så samlade hon kraft ur
vattnet, fyllde sin bärkont
av näver, vände sig om en sista gång

längst upp lade hon den lilla
skadade fågeln, höll henne ömt
mellan sina händer,
viskade; snart sjunger du igen

 

snörde kängorna

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-03-12 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP