Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskrigare

jag är en soldat


som går ut i kärlekens krig


för att försöka vinna dig




Fri vers av Missi VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-01-26 18:30



Bookmark and Share


  rebecca d
den här gillade jag verkligen: kärleken är värt att strida för!!!

(skulle kalla den för. kärlekskrigare, mer passande)
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon