Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med tofsar i spetsade öron

 

samlar kraft längs vatten, över
marker, bland ljung och mjuka
mossor
leder att vandra, stenar att sitta,
hopp bland stjärnor änglar snö och
trasselsnörenattlindagarnnystan

ja, jag vet det är galet

som jag hänger samman
löst

håller utan händer

 

och jag viskar; du kommer snart att sjunga igen

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-13 23:08



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra! Lekfullt!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP