Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat av glas

Hjärtat av glas
går lätt i kras
det som för var gjort av stål
inte nu mer än ett stenskott tål
ett hjärta som mycket påfrestat är
spricker snart av att vara kär




Fri vers av Missi VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-01-26 21:45



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, så kan det ju kännas. tack o lov har vi hjärtan varken av glas eller förhoppningsvis stål...men av kött...som kan helas....
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon