Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivarkursprodukt, inspirerad såväl som titulerad av Sara


Identitet

identitet är verkligen ett vackert ord
på riktigt
smaka på det
man rätar faktiskt på ryggen när man hör det

ord har en sån jävla makt
säg frihet
och du kommer andas in och njuta
säg passion
och du suckar hänfört, sänker axlarna, får något mjukt i blicken
säg vår
och känn hur längtan suger i magen
säg vind
och känn den susa i ryggmärgen
säg ren
och känn vördnad för det obesudlade i livet

Ord är en stor del av min identitet
jag använder dem för att bli
för att förstå
för att rama in
och för att spränga ut
det som är jag

jag väljer ut dem som får mig att må bra
bli bra
och så sparar jag dem
implementerar dem
lever upp
till dem
varje dag

ord skapar vår verklighet
och dem vi är i den
identiteten

nej det där var inte alls bakvänt
orden har skapat oss
vad vi lever för
vilka sanningar vi hör
våran karta
våran väg
och målet att bli ännu ett
ord
en mosaik
gör dig större
gör dig rik
gör dig mänsklig
och unik




Fri vers av Doptera
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 13:37



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Framförallt inledningen är asbra.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Doptera
Doptera