Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en mycket gammal text..




mera..

 

en blick
en liten rufs i mitt hår
en beröring lätt som en fjäder
nära mitt lår

en blick igen
jag slår ner min
du tittar ohämmat
jag tittar tillbaks
en till

av

ja av allt

 

mera mera mera

 

vad vill du
vad vet du
vad vill jag
vad vet du om mig

vem är du att

ja, att

ge mig den blicken
rufsa mitt hår
ge mig den beröringen
lätt som en fjäder

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 20:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
mmmmmmmm....härlig
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP