Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment av..




långsamhetens lov

 

jag saktar mig, för att hinna;

drömma mig hem, igen
vinna mod
brinna, i rädsla och kärlek

som lågans förutsättning är veken

 

[steg för steg för stigen för stenen
som jag sitter, mossan växer mjuk]

 

till

låter nyfikenheten styra,
livet

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-17 10:08



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gillar långsamhetens lov
2012-03-17

  Casbah* VIP
fin att läsa så här på morgonen lite sömnig än, skriven i en personlig stil som utmärker dig som poet, gillas om än ej helt enkel att läsa, lite utmanande i sitt tempo, man får ta en andepaus mitt i
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP