Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lokatten nosar nyfiket på randen

 

hej,
känns bekant – vem är du?

egentligen

 

var la du dina drömmar
för vila i natten, vad skrämmer
dig min vän

hur ser du ut när nyfikenheten
kommer nära

kanten

 

 

den precis vid randen av

branten

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-03-17 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP