Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hey..




säg; är det nyfikenhet

 

så,

var lade du dina drömmar
för vila i natten,

när kommer nyfikenheten
nära

genom lust, genom eld, genom
längtan

så,

när gömde du dina drömmar
för vila genom livet

var finns ditt kittel under brutna
vingar

 

över mina marker, ligger starka
band, som förenar, förgrenar,

liv i lust i längtan i
länder som står i brand

 

så,

var är din rand, min vän
säg, visa mig

vägen

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-18 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och mjukt....kvinnligt, i ordets bästa bemärkelse
2012-03-21

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina mjuka fina texter
2012-03-21

  Casbah* VIP
ibland är dina texter så lugna, jordnära och trygga, de går nästan att vidröra. En text som får mig att stanna upp en stund..
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP