Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två toner

Ljud som inte hördes i vimlet av andra
två toner, blev ett slag
toner hördes och smektes med

toner ville höras
men vågade inte sjunga







Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 16:06



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
haha tackar ;) jag satt och prata när jag skrev den..
2012-03-18

  Larz Gustafsson VIP
"Vimlet"

"Jag spelar för livet", som Peps sjöng.
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP