Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnad..




sluter stunder

 

som aftonstjärnan genom dis,
i tystnad, gömd

kupar händer så oändligt ömt
om,
blåser varm andedräkt


som liv

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-21 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text så vackert skör att den andas...
2012-03-21

    Birgersdotter VIP
Ömt...
2012-03-21

  Linda CH VIP
Ett stycke av mild skönhet!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP