Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickelinjär

 

det finns en linje;
den gäckar och lockar, stör emellanåt,

men det finns en linje

 

den bänder mig,
mot det nära, det sammanslutna,
förbundet

 

lovar långsamhet, väntar in, går före,
efter i fördragsamhet

 

det finns en linje;

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2012-03-22 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP