Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. men glas

 

jag tänkte där i min vandring
mellan osynlighetsväggarna
om jag sätter svarta plymer på
huvudet, utan en tråd på kroppen
skulle du se mig då

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-03-22 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP