Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickelinjär

 

det finns en linje;
den gäckar och lockar, hittar kittlet
under brutna vingar, stör emellanåt,

men det finns en linje

 

den bänder mig,
mot det nära, det sammanslutna,
förbundet

 

lovar långsamhet, väntar in, går före,
fördragsamt

 

följer mina kurvor, trasslar fingrar genom
hår, reder ut, flätar, spinner, kurar under
huden, gömmer gråt i armhålor,
bänder
mot det nära

 

 

det finns en linje;

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-22 15:52



Bookmark and Share


  Nanna X
det finns en härlig bändande spänstig linje i din text!
2012-03-22

  Gunnar Hilén VIP
mmm...tänker Eeva Kilpi..."stör jag ?...ni inte bara stör...ni välter hela min världsbild...välkommen".
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP