Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickevetande

 

Ibland blir man fri. Bara så
där. Utan att veta vart det
kom ifrån, eller vart det ofria
tog vägen. Bara så.




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-22 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, blir så!
märkvärdigt
bra!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP