Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2011-09-13<br> till en som är saknad i familjen


Packar min ryggsäck

Tiden väntar inte på någon
Det är därför vi inte har ställt oss i kö
Vet du förresten hur det känns...
Att byta ut Är
Till Var....
Känna ordens dragkamp i munnen
Och ändå släppa...

taget

Här
Packar jag ner alla
Ord du gett mig
Alla minnen
Som en snuttefilt
Som lägger sig varmt om mig
Här packar jag ner
Våra stunder
I en ryggsäck
Dukar fram alla middagar
Följer spåren av alla våra promenader
Och känner ditt leende igen
Vid ekot av ditt skratt

Och även om vi packar
Packar och packar
Packar ner
Packar upp

Gråter jag inte för i går
Inte för i dag
Jag gråter för imorgon 

För även om jag vet
Att du följer med
Bredvid som en skugga
Där dina steg jagar ikapp oss
Kommer jag alltid
Önska att vi kunde
Vända om
©

/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-24 09:20



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det där var berörande och starkt -igenkännande. Visst är det imorgon man gråter för. Alla imorron.
2013-11-21

  ptr
Riktigt bra!
2012-03-28

  dubbelve
TÅRAR I MIN ÖGON! BOKMÄRKS! Helt otroligt fint, gah!
2012-03-27

  Maria T
Längtan tillbaka
Det var en gång...
2012-03-24

    ej medlem längre
Lysande behärsking av orden...en fin text
2012-03-24

    ej medlem längre
Fint!
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
oj så bra...känner dina ord
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP