Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter en lång vinter förra året,
men jag tyckte den passade
även i år..




allt detta hade jag glömt

 

jag hade glömt hur vacker fågelsången
hördes, hur lent solen kunde värma min
vinterbleka kind, jag hade glömt hur gott
gräset kunde lukta i diket med porlande
vatten, hur kroppen kunde kännas när
den fick vara i sin skog

jag hade glömt hur enkelt det kan få vara
att älska och njuta livet med naken hud

allt detta hade jag glömt när mörkret
kramade mitt hjärta som allra hårdast

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-24 19:20



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin text..tur att goda minnen kan återuppväckas
2012-03-25

    ej medlem längre
En underbart berörande text.
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Ja jag hade också glömt..fin text
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP