Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frid

 

det är när jag slutar
se mig genom andras
ögon, det är när jag kastar
tallrikarna från skåpen

som aldrig var mina, när jag river
murarna så hårt murade
runt mitt hjärta, gör upp med

vänner som inte längre
känner mig, det är
när jag släpper in solens

gyllne strålar, ler mot världen
och säger att idag

är jag på nytt

född

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 13:45



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint skrivet om att hitta själsfrid.
2012-03-25

    Birgersdotter VIP
Härlig nyfödelse
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP