Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickedömande

 

lägger så
mitt huvud
i en främlings
händer

hur hållen låter
jag mig
bli

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-25 18:42



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
tillit eller mod? Fin text tycker jag..
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP