Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädring av spöke


Var rädd människa.
Det rinner bläck från väggen.
Du har ondska i din närhet

Jag står i ditt rum.

Med rullande ögon.
Med gnisslande tänder.
Jag ringlar över trasmattan.
Jag pratar hotfullt med dig.

Larma polisen.
Ring en gud om du har någon kvar.
Ring till mamma.

Och
göm barnen
och göm guldet och medicinen.

Jag är hungrig som en varg
och våldsamt stand-by.

Möt mig nu.
Med mod i bröstet.
Med kulsprutan bakom ryggen.

Var rädd människa.
Men öppna nu.
Se ditt monsterum.

Se.

Jag är du.




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 11:42



Bookmark and Share


    asemantos
Kärnfull :)
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund