Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickesynligt

 

I huset där jag bor finns inga frågor
kvar, där finns inga blommiga tapeter
och inga snören att knyta. Upp. Rosetten.

Där finns svaren svävande i taket, paketen
hängande med dinglande ben från kristall-
kronorna och fuktrosor i golv och hörn. Som
målas över.

I huset där jag bor är vinterträdgården
möblerad med söndriga pinnstolar, trasmattor
i grylliga färger och blåa rangliga bord. Och
frågorna som kanske ändå fanns där mellan
väggar och rum hittar aldrig taket. För det
är gjort av glas.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-26 16:03



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
...finns inga frågor kvar...du berör verkligen med dina ord
2012-03-26

  Nanna X
i mitt hus där jag bor...
http://www.youtube.com/watch?v=9wrM3_lv6OM

2012-03-26

  Casbah* VIP
text som först lurar in mig i sin enkelhet men sen utmanar mig och de bilder jag till en början tänkt... mycket bra och väl skrivet.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP