Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

icketänkande

 

När jag rör mig i en ickecirkulär rörelse
utan början utan slut, utan dans i höga
klackar, utan mörker utan under bar
himmel. När jag vänder just innan cirkeln
sluts och när jag tänder. Ljus. Borstar damm
från mina axlar, lägger koftor vikta i prydliga
högar, vrider timmen ännu ett varv åt andra
hållet, lägger på en rutig duk.

Samma låtar spelar upp mitt sinne, samma
visa samma lisa. Själen ropar. Själen längtar.

Jag rör mig i en mjuk utan slut utan början.

 




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-26 17:02



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Svävande dikt
Mjuk men med djup
2012-03-26

  Nanna X
du har så rätt. bara så svårt att ta sig dit..
2012-03-26

  Casbah* VIP
en underbar text, komplex men ändå enkel. Sinnlig.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP