Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräftans vändkrets

 

som ställde hon sig i zenit,
med armar sträckta mot
solen i sommar

med ansiktet stolt riktat
bländad mot det vita
fortfarande vinterbleka

ögonlock som klippte
den grågröna färgen likt
en katts smala streck

 

[och aldrig var hon mjukare]

 

det fanns drömmar ännu
aldrig drömda, skatter
ännu gömda, knappt hörbart
andades hon den
ljumma luften, i väntan

 

i ett ögonblick där tiden stod
tog emot,

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-27 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP