Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräftans vändkrets

 

som ställde hon sig i zenit,
med armar sträckta mot
solen i sommar

med ansiktet stolt riktat
bländad mot det vita
fortfarande vinterbleka

ögonlock som klippte
den grågröna färgen likt
en katts smala streck

 

[ödmjukare]

 

det fanns drömmar ännu
aldrig drömda, skatter
ännu gömda, liv olevt

knappt hörbart
andades hon den
ljumma luften, i väntan

 

i ett ögonblick där
tiden stod

tog emot,

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-27 19:47



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Kan identifiera mig med känslan i din text i båda versionerna. Känns bra att läsa...
2012-03-30

    ej medlem längre
Dina ord föder känslor.
2012-03-27

  Casbah* VIP
tycker om denna text för att den andas närvaro, tid, färger och sinnlighet
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP