|
tips inför grillsäsongen
-
Lägg briketterna i en pyramid i grillen
-
Spruta på tändvätska och låt dra i ca fyra minuter. Stänk på lite till och tänd sedan.
-
Låt det brinna tills briketterna får en vit aska - först då skall du börja grilla.
-
Anpassa grilltid efter råvara. Hela lik tar lång tid att genomsteka så stycka människokroppen om du har bråttom och grilla i lagom stora portionsbitar.
-
Grilla ej i slutna rum. Detta gäller ej i krematorieugnen, där går det bra att grilla ett helt lik.
Övriga genrer
av
Lili Samuelsson
Läst 177 gånger
och
applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-28 12:08
|
|
limerick
Kom att tänka på min gamla limerick från min pocket Doktor Limerick skrattsalva, här lätt omskriven.
2012-03-28
|
|
|
limerick
Huvudrätt
En kannibal från Kongoslätten
verkade längt ifrån mätt än
när han efter sin soppa
upp från grillbordet hoppa
och skrek: "När kommer huvudrätten!?"
2012-03-28
|
|
|
Daniel_78
Suveränt ju, har du skickat denna till ICA-kuriren?
2012-03-28
|
|
|
Gunnar Hilén
Du är dig lik...lovar gott inför brandsäsongen...förlåt grillperioden
2012-03-28
|
|
|
Nästa text
Föregående
Lili Samuelsson
|