Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tips inför grillsäsongen

 

  1. Lägg briketterna i en pyramid i grillen

  2. Spruta på tändvätska och låt dra i ca fyra minuter. Stänk på lite till och tänd sedan.

  3. Låt det brinna tills briketterna får en vit aska - först då skall du börja grilla.

  4. Anpassa grilltid efter råvara. Hela lik tar lång tid att genomsteka så stycka människokroppen om du har bråttom och grilla i lagom stora portionsbitar.

  5. Grilla ej i slutna rum. Detta gäller ej i krematorieugnen, där går det bra att grilla ett helt lik.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-28 12:08



Bookmark and Share


  limerick
Kom att tänka på min gamla limerick från min pocket Doktor Limerick skrattsalva, här lätt omskriven.
2012-03-28

  limerick
Huvudrätt

En kannibal från Kongoslätten
verkade längt ifrån mätt än
när han efter sin soppa
upp från grillbordet hoppa
och skrek: "När kommer huvudrätten!?"
2012-03-28

  Daniel_78 VIP
Suveränt ju, har du skickat denna till ICA-kuriren?
2012-03-28

  Gunnar Hilén VIP
Du är dig lik...lovar gott inför brandsäsongen...förlåt grillperioden
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP