Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23° 26? 22? söder om ekvatorn

 

som sitter i skuggan
under träden
vid telegrafstationen
i Alice Springs
när i vintersol,

ger svalka, lenar, finner
lek och tröst för gråtna
tårar – läker sår

 

som sträcker ut en hand

ger stöd och får
letar fingertoppar över
hud

som väntar i skugga,
när i vintersol

 

som blinkar bort
och mot

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-28 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP