Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftstillestånd



Jag var tvungen
att se förbi dig
som om du inte fanns

och för att undvika fallet

låtsades jag
att du var luft
och att jag aldrig behövde

andas in




Fri vers av Smultris
Läst 1254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-01 00:40



Bookmark and Share


    Hans VIP
en varm och koncentrerad beskrivning av sorg/smärta. Den berör mig./Hans
2006-02-12

  frozen_yoghurt
Sanningens ord! Vem känner inte igen sig i det här..
Tack!
2006-02-05

  Ninashine
Nej.

Du är inne i en fantastisk period just nu. Enda tipset jag kan komma på, vore att inte använda "jag" så mycket, utan också hitta andra infallsvinklar som hon, en varelse, ett ludet troll o.s.v. Jag skojar lite, men jag tror att du förstår vad jag menar ändå. Byt foto. Variation förnöjer!

kram
2006-02-03

  Charly
Så vacker att jag får tårar
2006-02-02

  Jessica Ewa
Det här - måste jag säga- fick mig att riktigt haja till! Något av det bästa du skrivit tycker jag!! Helt klart ett bokmärke!! Tack!
2006-02-01

  Tessan84
som sagt.... svårt att finna ord här! mkt bra med en sorglig betoning...
2006-02-01

    jahapp
Härligt tjejen - ännu en pärla från ditt håll!
2006-02-01

  mariann
Andas djupt in dina rader, de är enastående.
Blir en favorit.
2006-02-01

  Nils Sondefors
Stark dikt med underbara poetiska ordvändningar...
2006-02-01

  Mats L.
Känner igen mig, fint formulerat filuren
2006-02-01

  rebecca d
låtsades jag
att du var luft
och att jag aldrig behövde

andas in


mycket bra skrivet..även om jag tycker det är hemskt att ignorera den andre så..(= hat)
2006-02-01

  Ord
Tycker mycket om denna !

Försvarsmekanism...

metod att handskas med smärta..

Tog mig friheten att spegla den , utgående från mina känslor...

...hoppas du inte misstycker..

http://www.poeter.se/mytexts.php?view=mytexts

Kram smultris !

/ Crister

2006-02-01

  Ola Rydberg
suveränt slut
2006-02-01

  Manal
o jisses, du fick mig att falla av dessa ord, som verkligen berörde.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris