Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ickekänsla

 

drar så pennstreck för streck för
kanter som längtar
ljus,

kanske en för vägen

tömmer så bägaren, väntar
in
okända känslor

 

kanske en för vägen

 

ett sätt att stilla, lugna
sätta ro under revben
under dagar, nätter, stunder
som
de här

kanske en för vägen,

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-29 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP