Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte ens själv vad detta betyder, så hur
ska jag kunna kräva av en läsare..




säg; är det lekfullhet

 

så la jag all min,

eller var är du?

vem

vill du att jag ska
vara

famntag, klapp eller
kyss

är en kyss är en kyss

och så la du all din;

mot min
så lutar jag mig
mot
för eller nu jävlar dör jag

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-30 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP