Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig längtan

En evig längtan

 

 

 

efter choklad 




Fri vers av Missi VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-01-28 10:56



Bookmark and Share


    Richard
Håller livskraften uppe. Järn i.
Helst inte kakor. Mycket fett litet choklad.
Pulver och vatten går bäst.
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon