Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turist på egen karta [kerstin tycker]

 

härom moronen lyssnade jag på mixmegapols morgonprogram med gry och anders och alex schulman. det var spännande att höra hur alex ondgjorde sig över anja pärssons inre kompass när hon öppet väljer att berätta att hon flyttat till monaco av skatteskäl (som om vi inte fattat att de andra svenskarna genom åren oxå gjort det men aldrig erkänt det).

det är spännande att en som själv gjort sig ett namn på att vara jävligt elak pratar etik och moral och inre kompasser. och hur denna elakhet nu förbytts i gullegull och bokskriverier och nu skiner ju bara den elakhet som säkerligen var på riktigt bara igenom ibland.

nu kan jag ju hålla med alex om det trista i t ex anja pärssons fall och andra med för den delen, då man fått så mycket av sitt hemland. men att just alex skulle vara rätt person att prata om inre kompasser med moraliska riktningar vet jag inte just.




Övriga genrer av kerstin skriver VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-01 08:50



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
trist med allt lull. Läsvärd text dock.
2012-04-02

  Michaela Dutius
Vi har ofta ett snällare mått när vi mäter oss själva - väl poetat om detta!
2012-04-01

  Gunnar Hilén VIP
viktig reflexion man nästan var och en kan känna igen sig i...hur är man en hel människa med samma moral hela vägen...jag tar i a f åt mig.
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP