Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslöjad


Jag lindar in allt
som distraherar
i en slöja
för att du ska se
mig

men du stirrar på allt
utom det jag ramat in




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-04-01 12:57



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tänkvärd. Får mig att förirra mig i tankar kring hur jag vet vad som är jag, vad av mitt jag som är osynligt för mig och vad av mig som är osynligt för mitt jag.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös