Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna



Så kan det gå - Limerick

Det var en gång en tant i Berlin
som älskade högt sin vita kanin
hon gav den morötter varje dag
så nog förstår jag
att pälsen blev orange som en apelsin




Bunden vers (Limerick) av Missi VIP
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-01-28 14:49



Bookmark and Share


    BrokenHearted
*skratt*
;ö)
2006-01-28

    Richard
Miljonär inte miljönär.
Det kan man kanske också bli. ;O)
2006-01-28

    Richard
Skojig du.
En riktig tant i Berlin blandade curry i korven i sitt stånd
och blev miljönär.
Sant.
Jag läste det på en korvkiosk när jag köpte en korv i Berlin.

Hej/Richard
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon