Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffarmärke


sänder
telegram
till mig
att glädjas
av

ingen är här - ödsla inte knack på min dörr
bli ett minne
och nå fram

i distans klär du
omedelbart är du blek - konstig
omedelbart är du inte hanterbar
för mig

jag lever inte i takt
min tid är framför bakom - skev
och jag ger ändå av snart
reser bort från - inte till

men sätter fast
luffarmärket i platsen

här var jag stopp
här är livet gott stopp
vattnet är bra stopp
jag mår stopp

sänder
telegram
till mig
att glädjas
av




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 09:15



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
för mig känns denna dikten som att rita en symbol med fingret
som att binda en knut på fingret. att ständigt påminna sig själv
om att gå fram.
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund