Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en blick

Jag tittar på dig,du tittar på mig
vi vill röra,vi vill älska.

Men jag tittar bort snabbt,
för vi får inte röra eller älska.

Det är inte rätt mot dig eller mig
men också mot omgivningen.

Om vi rör varandra sårar vi andra
jag kan inte göra så,för jag älskar dem.




Övriga genrer av Manal
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-08-02 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal