Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ni inte kyssas någon annanstans?

Kan ni inte gå och kyssas någon annanstans?
Bakom stängda dörrar går bra
Där kan er kärlek inte förpesta mitt synfält
och mitt synfält kan inte förpesta mitt ensamma hjärta




Fri vers av Missi VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2012-04-10 18:57



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, fantastisk.
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon