Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar.

 

 

Trasslar sig som torr spaghetti

Sprids som färgglad konfetti

 

Letar du banden vi en gång knöt?

Du finner inga i denna osötade gröt


För längesedan har de redan kapats

i takt med att nya tider och öden skapats

 

Slet mig loss från att vara bunden

Är idag fri ända nerifrån grunden




Fri vers av Kape
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape