Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>kategori trams..</em><br>


I will Rock You [kategori trams]

 

försöker desperat göra håret mysteriskt the rocky girl style, så det ska matcha den otroligt läckra skinnjackan jag shoppade idag.. det går sådär om jag ska vara ärlig. men sen tänker jag att man är ju inte rockigare än man gör sig och drar på mig ett par gråa tajts, plattar håret och tar på en fin tunika och sen skinnjackan… ja, jag vet. jag tjatar. men det var ett guldköp…

sen undrar man ju varför toarullen är tom, det är ett annat mysterium. trots bunkring av papper inför strejken så är rullen brun (ja, ni vet den där innerrullen, inget annat tänk om jag får be..) utan sitt mjuka vita lambipapper… men så slår det mig att det var nog jag som tog det sista… så då får jag sluta undra och hasa mig över till den andra toaletten med byxorna så där sexigt kring knäna. och om det är någon som undrar så känner jag mig inte så rockig längre…

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av kerstin skriver VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-14 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vitt jag ser det så är det jävligt rockigt med att gå omkring med byxorna nere :)
2012-04-19

  Gunnar Hilén VIP
skön syn för gudar ! gott tramsat...trampat...till andra toan.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP