Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets diakoni


Jag cyklade på de små grusvägarna.

Genom hästhagarnas svarta moln av flugor.

Förbi hennes hus.

Förbi tystnaden i trädgårdens eftermiddagssol.

Förbi de knastrande däcken.

Tennisplanens röda grus.

Tallskogen där på höjden.

En fläkt i hennes gardin.






Fri vers av Nikolaj
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-21 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En känsla förmedlas genom minnesbilder - fint!
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj