Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon har en felaktig bild av en....


därför förstod du inte


min kärlek
kan inte
bejaka
din bild av mig

ändock älskar jag




Fri vers av rebecca d
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-30 08:13



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Sparas!
2006-01-31

    Bodil Sandberg
Vackra ord som etsar sig i själ och hjärta...
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d