Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydligen en allmän syn på mig som person har jag just fått veta... måste bearbeta...


ja, hon är ju lite arg...

Dom pratar om mig
jävla

här går man och tror att man är trevlig
tydligen inte

Nä, jag är visst en riktig bitch
hm, att jag inte märkt det..

jo...jag vet att jag kan bli arg
om nån kränker mig

Då säger jag ifrån!
men de får man ju tydligen inte göra

Herregud! vi lever ju bara på 2000-talet
det vore ju fruktansvärt om en kvinna i min ålder fick bli arg!

Nä man ska le och svälja
le och svälja

Alla andra av honkön i min omgivning som snackar
feminism, jämnställdhet och rättvisa...

SKITSNACK!
Dom plockar av från bordet, städar, fixar middagen, tvättar skitiga kalsonger, masserar ryggar, förnekar att dom vill ha barn, har tjejiga tjejkvällar, planerar semestern, köper dyra underkläder, accepterar otrohet \"om de bara hänt en gång\", tycker synd om...

Näää...vi är inte alls lika våra mammor
dom gick ju omkring i mysdressar av plysch
dom reste ju aldrig någonstans
och aldrig att dom söp en gång i veckan
som vi gör...

Och så kommer jag då
jag gör också en del av dom där sakerna
men jag försöker att va ärlig
aldrig att nån får sätta sig på mig!

Men vad hjälper det när det sticks knivar i min rygg?

och den här gången har det träffat hjärtat...








Övriga genrer av Labra lege
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-30 11:31



Bookmark and Share


  Cikoriarot
Allt är så jävla sant!
Och jag blir så förbannad när det är tjejer som faktiskt säger såhär till mig. Att jag är arg, som du beskrev. Då blir man faktiskt förbannad. Extremt bra skrivet. APPLÅD OCH BOKMÄRKT!!
2010-09-05

  ia VIP
att våga vara stark
en överlevare
det sätter prov på mycket.
Men om du orkar stå emot
vara den du är
då är du en vinnare!!!

mycket bra skrivet!

så sant
2006-02-17

  Dan Linder
Ja du...människor som är starka skrämmer andra människor. Och då blir det en massa skitsnack. Knivarna i ryggen får man ägna en livstid att plocka bort. Förstår precis din agression i fallet. Var stark. Alltid. Var dig själv.
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege