Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en upprepelse dikt...jag ger upp


Är det någon där?

Vad är en vän egentligen?

Är det någon som har hängt med sen du var liten
men som aldrig hör av sig på din födelsedag

Är det någon du mötte en stund och delade allt med
men som nu är försvunnen

Är det någon som ringer ofta
men inte vill lyssna

Är det någon som vill se ditt barn
men inte frågar vad hon heter

Är det någon som gärna dricker kaffe
bara du bjuder

Är det någon du är släkt med
men inte når fram till

Är det någon du mötte i ett annat land
och träffar en gång om året

Är det någon som passar dig perfekt
men också alla andra

Är det någon som läser dina ord
och fattar vad du menar

Är det någon?




Fri vers av Labra lege
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-01-30 13:39



Bookmark and Share


  Dan Linder
sjukt intressant fråga du väcker här. Hur många riktiga vänner har vi, och hur många tillfälliga bekanta valsar ut och in under ett liv. Vad är defintionen av en vän och vänskapsband?
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege